sorry för dålig update

men har pluggat hela dagen och kunde inte träffa mathias för det /: Har pluggat kemi , spanska, har omprov imorgon,men fattar endå inget med ir -a former och verb och räkneord o massa , känns verkligen skit jobbigt. Idag fick jag göra ett engelska prov som jag inte alls hade övat inför ! Men hon rättade mitt prov under lektionen och fick 69/100 , så det känns ganska bra ,eftersom att jag inte pluggade,  är ingen skrytpelle inte ,men engelska är faktiskt riktigt roligt, om man får tala ! Annars är engelska ett ganska pisst ämne, jaja.. Imorgon ska jag försöka få mathias till skolan och träffa mig (a) haha , sen efter skolan måste jag plugga liiite , sen har jag träning ,då ska typ fk bromma komma och provträna för oss, o om dom trivs, då kommer dom börja lira i vårat lag ! Känns riktigt roligt. Vad händer ikväll då ? hmm .. jag ska iaf se på Idol tror jag , jag verkligen diggar johan tror jag han heter , han är verkligen lik min granne stefan :p



här har ni en bild på min älskling som valp :')

skolfoto = HEMSK !

min dag, sovmorgon , ähm.. vad var första lektionen ? :s typ.. juste ! spanska, det var tråkigt.. o ska göra omprov på onsdag , fick ig typ :p sen matte , läraren blev typ fett sur för att michaela amanda agnes o jag snackade lite :S
aja ,lunch ,det var äckel vatten "spaghetti" med köttfärssås med klumpar, smaskigt ! sen hade vi gympa ,orientering på brommakullarna o solvalla , var med amanda och agnes, typ åtta kontroller :) Sen hade vi NO o då såg vi nån film när en tjej sminkade sig :s aja skolfoto o klassfotot HOPPAS jag att det ser bra ut, kände mig inte ful iaf.. sen enskilda , usch ,såg typ tjock ut o massa.. hatar skolfoton. Nu göra jag inget speciellt , ska ta nått att dricka och sen kanske plugga lite på spanskan och engelska , har träning sen och jag o amanda ska mötas 10 över 5. skriver mera sen

godmorgon

är lite stressad men hinner nog ett inlägg, ska snart äta frukost och sen cykla till skolan , okej ,ett tag kvar då men.. börjar 9.20 idag . Efter skolan ska jag träffa Mathias ett litet tag och sen har jag träning,skriver mera sen har bråttom !

stökigt stökigt stökigt..

ja det känns jätte stökigt i bloggen just nu , jag vet inte varför :s Men vill tacka Michaela som ändrade textstil till min blogg , och juste,nu header är påväg, jojo håller på och fixar en till mig , jätte snällt, fast jojo har alltid varit snäll mot mig :)
igår är det skolfoto som jag redan sagt, och vet fortfarnde inte vad jag ska ha på mig ,men kläderna kankse inte syns så mycket om man står upp? Får alltid stå upp på skolfoton ! När jag var yngre så var jag längre än dom flesta,men alla växte om mig, så nu är jag bara 1,62 medans de flesta är i närheten av 1,70 , så står alltid upp och det är inte kul -.-
ikväll ska jag väll se på tv, någonsom vet något bra ? har sovmorgon till 9.20 imorn så kan vara uppe lite längre.
vad ska ni göra ikväll ?

dagens låt


frukost time !

vad tycker ni om nya "designen" ? gjorde den själv :O okej inte så svårt kanske.. men gjorde det i paint så :S
nu ska jag gå o äta lite nudlar, har inte ätit nått idag,bara lite godis från igår till frukost, mums !

tips

jag råkade klicka in mig på en sida , och det var ju ganska bra sminktips så då tänkte jag att det är ju en idé att ha den på bloggen,eller hur ? klicka här för att se videon.


bilder ,



hmm.. det var skorna jag köpte,inga märkvärdiga direkt ;p
juste imorn har jag skolfoto , vad tycker ni jag sak ha på mig ? gul kort klänning ,svarta strumpbyxor och svart skärp eller långt svartlinne grå kofta , svartastrumpbyxor svartskärp ?

haha!

måste bara lägga upp en video som jag och maria satt och asgarva åt hela kvällen igår, hahah !

vinterjacka ?

hmm.. jag vet inte riktigt vad jag ska ha för vinterjacka i år , pallar inte fetaste dyra jackorna som canada goose även om dom är skit snygga  -.-  men jag tänkte typ en fjällräven ? inte fjortisfjällräven förstås..

denna ? men i svart tänkte jag, blir det snyggt måtro ?

m and m

heej sötiisar , har nyss tagit en dusch , kvällen igår blev väll lyckad :)
Maria och jag gick till parken för att möta upp mathias ,sen gick vi och hyrde film och tjockis maria köpte godis , hyrde the grudge2, det var marias ide , alla hade typ sett den, och vi ville inte bli livrädda så vi tog den som vi redan sett (haha?) Gick till konsum och köpte konsumcola ! ;o Aja , gick hem åt lite och mathias fick kolla på roligt.. Satte på filmen och tittade , men maria störde bara inte när hon hostede hela tiden ! mammsen och pappsen gick och la sig typ vid tio så slapp vi dom , hehe . Maria gick typ hem vid elva,eller fick skjus av kristoffer typ , och mathias stannade till 00 något sånt , 23.59 om man ska vara exakt , sen satt jag uppe ett litet tag och kollade tv och smsade :)


jag älskar min maria



aiohfodklnc

hej bloggen
snart kommer maria , hon skulle sovit över här,men det blev inte så , tråkigt .. men vi ska typ hyra film ,sen ska mathias kankse komma tror jag. Idag köpte jag skor och en "nalle hittar en stol" bok, den är jätte bra :)

I love brittans nya !


dagens låt


vällingby

idag drar jag och michaela till vällingby , ska typ köpa skor . Efter så ska jag nog vara med Mathias , skriver mera sen.




älskar bilden

ska träffa maria !

jag ska träffa maria jag ska träffa maria jag ska träffa maria jag ska träffa maria jag ska träffa maria jag ska träffa maria !!!
JAG SKA TRÄFFA MARIA ! :D
damn vad jag har saknat henne , shiiit :o  ska hem till henne och se film ikväll , jag är typ superduper överlycklig ! åh inte träffat henne på en vecka typ , shit asså..


dagens låt


knubbsälen kommer upp

hej tötisar , har precis gjort om lite vid matbordet och i våran suuuper "stora" vardagsrum ,haha . Fixade lite med mamma , vi var nämligen och köpte lite grejer på ikea , lampor gardiner ,filtar ,byrå ja massa grejor , lägger up bild sen hur det blev ! :) Ska tillägga att det var jag som valde de flesta sakerna . Juste, vi åkte förbi panduro eller nått sånt , för jag ville kolla på tyger ,ska få låna farmors symaskin , för jag är inte så sysselsatt , så ska börja sy lite kläder! Låter det som en bra idé ?
ikväll , vad händer då ? -INGET !
vad ska ni hitta på ikväll ?
nu måste jag kila upp till mamma och stryka lite gardiner, om ni vill veta så låter strykgärnet som en säl , knubbsäl - tillägnat åt michela som är den enda som förstår det roliga i det hela, hihi .


lägger upp en knubbsäl för er som inte vet.

bloggar

jag kollade lite i mina gamla inlägg och såg att jag hade fått en komentar med att jag skulle tipsa om vilka bloggar jag läser , jag läser inte så många men kan väll säga några :p


kenza - en ganska rolig blogg att läsa ibland , en av mina favoriter iallafall.
kissies - den kan vara lite väl.. fjortis ? kan man säga så ? ja jag tycker det , men den är rolig att läsa
blondinbella - vad ska man säga om henne ? alla vet väll vem hon är, en rik bortskämd snobb om man kan säga så
michelle - den är en av mina favoriter, men ibland kan den bli lite tråkig , inte så stora fel på hennes blogg
emma - det är verkligen min favorit ! Många bilder , skriver om bra saker , ja den är verkligen jätte bra
kusinmaja - den här bloggen gillar jag, mycket . Hon ger en inspiration och många bilder ,bra bilder.


nu orkar jag inte skriva mera vilkas bloggar jag följer ;P

godmogon sötisar

jag vaknade nyss av hostan . Vad ska jag göra idag förutom att vara sjuk ? hm.. tror jag ska plugga lite , sen ska mamma kanske åka ner med mig så jag får hyra film och köpa godis , dom har ju solarium på videobutiken, lite farligsol skadar väll inte en förkylning ? juste,jag försöker ändra texstil på bloggen , jag har glömt , och jag fattar inte designadinblogg :S nån som kan hjälpa mig lite på traven ?Aja , nu ska jag gå upp och kolla lite på tv och äta frukos .

baan thai ,så gott !

mumms vad det är gott ! :O åkte med mamma och köpte lite thai mat , det var typ värsta horan eller nått där, man såg hennes trosor och så hade hon långa strumpor med jätte hög klack :S hennes kille var ju inte heller så normal..
men fick maten och åt upp ,den var riktigt stark nån rätt som mamma valde,shiiit asså , fick typ spotta ut.  Ikväll ska jag se white chicks som går på 6an vid nio . aldrig sett den innan men det verkar rolig :p


wanna haves


latte kaffe

igår när mamma hade varit och handlat mat kom hon hem med nån latte kaffe , det lät verkligen skit äckligt ! Men när jag smaka höll jag på att storkna , det var verkligen skit gott ! ;o Det smakar exakt som såndära coffecooler som 7eleven har, fast deras smakar mycket sötare , mums säger jag bara !


dagens låt


ny start

jag tänkte börja blogga lite igen , blir inte så mycket . Men just nu är jag sjuk ,som jag varit i en vecka sen igår.. Så blir väll kanske lite mer update nu . Så får vi se hur det hära går :)

RSS 2.0