ändringar

nu dissar hon mig och åker till hennes morfar typ , så får hitta på nått annat ,kankse ringer agnes och amanda .

godmorgon

idag vet jag inte vad jag ska göra,kanske vara med Michaela tror jag . Nu ska jag nog gå och göra lite frukost,ha de bra.

har inte orken

nej,jag har inte ork för att blogg så mycket just nu. Kanske några inlägg på helger,men har allvarligt fullt upp med skolan och fotboll , och bloggen är bara något jag gör på min fritid när jag har tid.

You can close your eyes to the things you dont want to see , but you cant close your heart to the things you dont want to feel

hal plan

träningen gick jätte bra och det var skit roligt.  Planen var jätte hal för det var bara lera ,så alla halkade ,skit roligt.. Vi skjöt mest ,volly , och matcher, vi var inte så många som kom och tränade,det blir mer roligt då ,typ. Och juste, gjorde världens tabbe på träningen , när jag kom fram glömde jag mina fotbollsskor , åh blev så sur , fick cykla som en galning hem ,och det tog typ 10 min fram och tillbaka, det gick nog väligt fort. Så ,aja..
Ikväll ska jag se på Criminal minds på 5an , det var så spännande förra gången ,så behöver verkligen se fortsättningen ,men nu ska jag hjälpa pappa med att tömma diskmaskinen , ha en bra kväll .


skola och träning

Skolan var väll helt okej , fick reda på min nya mentor,  katarina gladén , SNÄLLA SKJUT MIG ! ååh, hatar henne .
Iaf,hade idrott på elevensval , hade inga gympa kläder, så jag och agnes cyklade hem till henne under lektionen och hämtade kläder . Det var höjdhopp och hopapde bara 1,15 , lite besviken trodde jag skulle klara 1,20 iaf , för klarat 1,25 som mest . Har varit hemma ett tag och lagat middag med pappa , och gjort min svenska läxa. Ska snart ha träning , och jsute,mitt comviq har gått ut , så därför jag svarar på sms,men mamma ska typ köpa nytt till mig idag. Lägger upp några bilder.

 



super snabbt inlägg

hejsan !
Jag har vekrligen bråttom ,men träningen gick super bra , maria kom och kollade ,trevligt !
Kom nyss hem och har duschat , ska gå upp och göra te och nån macka kankse, för klockan 21.00 ska jag se project runway, finalen typ. Och istället för att smsa på kvällarna som jag brukar göra får det bli att plugga om ögat, har det i läxa tills imogron ,kan det mesta,men inte allt , men bloggar mer imorgon , och supersuperduper förlåt för få inlägg, men det kör verkligen ihop sig med skolan och fotboll och kompisar nu. Men försöker blogga så mycket jag kan , ha en super bra kväll !

så sjukt äckligt..

det var på NOn ! asså usch ! Vi skulle dissikera ett koöga, asså fy fan säger jag bara... Det var så sjukt jävla äckligt ! Höll nästan på att få upp allt ur min mage ett antal gånger, och lukten, fyfan.. Lägger upp en bild ,och om ni kankse tycker det är äckligt som jag ,kolla inte
iaf, kom nyss hem och pappa ska göra lite mat till mig,kötbullar typ , sen har jag träning , då ska kankse robii och maria kolla på min träning ,jag har aldrig träffat robii . Och har inte tränat på en vecka pga av att min knä inte "fungerar" ska typ börja gå hos nån som hjälper mig med knäet ,sen så ska jag till en annan bra läkare när jag fått remiss på det eller nått sånt . njut av bilden , inse ironin.

uhush , ska aldrig mera läsa det hära inlägget.

morgondagens outfit


skärp - h&M
lång kofta - gt
leggings- bikbok

bilder från gårdagen












maria är tyff , och hon sprippa i webb ! :$


mathias

Men nu ska jag bara vänta på att agnes och michaela kommer så ska vi iväg , puss ! :)


snabbt inlägg

Hej hej
Nu ska jag snart ta och trampa iväg på cykeln mot Michaela,sen åker vi till skolan för att ha våran första lektion som är språk, asså usch ,jag kan ingen spanska... Men iaf,efter skolan så skulle jag kankse vara med Maria ett litet tag,om inte mamma har bokat tid åt mig hos läkare , ska bli skönt att få reda på vad det är för fel. Men ni får ha en bra dag så bloggar jag mer sen :)

tips - hilary duffs wrappedwhit love



Den luktar verkligen otroligt gott ! Den kostar runt trehundra på kicks vad jag har sett iaf, den ska jag nog ta och köpa iaf !

tack ! :$

måste bara säga att det är superkul att ni läsare läser min blogg,eller hur man ska säga,det är jätte roligt !
Ville bara säga det , lite udda.. men tack typ :)
komentera oxå ,jag bits faktiskt inte .

-

Har nyss käkat , det blev potatis och nån röra , gott :)
Idag har jag varit med maria och sofia, vi var först ett litet tag hos maria,sen gick vi till skolan och träffade axel patrik max adam och "raffe" haha :$ Dom rökte vattenpipa förutom jag o raffepaffe , tuffa vi är ! Och jag tror att axel är lite kåt på sofia faktiskt.. Iaf, sen blev vi hungriga , så vi gick och åt pizza,mumms ! Medans vi åt så ringde sofias mamma och sa att sofia behövde gå hem ,det var lite tråkigt . Hon blev nog mest sur på sin mamma verkade det som. Sofia åkte hem och jag och maria cyklade tillbaka till dom andra, dom var typ helt konstiga .. Men jag lägger upp några bilder :)











Gårdagen

Jag ,mamma och pappa gick ner dit "festen" skulle vara,hos våra grannar typ , det var inte så många när vi kom , men sen efter ett tag kom det flera . Jag hade inte så speciellt kul ,för det var typ bara geeks dära , och jag ville inte vara med dom. Så då frågade jag maria om hon kunde komma,och det kunde hon , fast Sofia och Sophia var med,men det gjorde ju inget,det var bara roligt. Dom kom dit , sen så gick vi utefter att maria hälsat på alla töntar. När vi typ kommit lite efter spångafolkan smsar mamma och säger att jag ska komma hem . Jag frågar varför och hon säger att hon vill prata med mig . Jag bad henne att ringa mig . Så anklagade hon oss för att ha tagit öl och cider som dom hade . Det hade ju inte vi gjort ! Varken jag eller dom andra, hon bad om ursäkt och vi fortsatte att gå till spånga , där såg vi bara fjortisar som hoppade runt . Så vi gick till spångafolkan och köpte godis , typ.. Sen gick jag hem mot "festen" och mötte pappa som gav mig nycklarna hem , så släppte jag ut hundarna , ringde Haydar och pratade ett tag, kollade på nån film på 5an , sen kom mamma och pappa . Jag fick typ värsta magontet så jag gick och la mig , det var min "roliga" kväll.
Idag vet jag itne vad jag ska göra , ikväll ska jag iaf kanske vara med Maria och några fler .

bilder från mallorca
















jag älskar låten typ


Mardrömsnatt

usch min natt var typ jätte läskig ! Jag såg på Hanibal igår kväll , den var kanske inte så läskig,men den var äckligt, speciellt den dära konstiga gubben ! :S  Han såg verkligen ut som en fiskt , iaf på ögonen , skit äckligt. Iallafall , drömde typ att jag var Hanibal , och jag åt typ upp ,assa människor och sen så kom dom dära stora grisarna och jag typ red iväg på dom och så fångade jag han som såg ut som en fisk , sen stekte jag han och åt upp han till middag , asså det låter inte så läskigt ,men det var det ,haha.. Sen i slutet på filmen kom det ju en liten kille som åt hanibals hjärna , så det ska jag typ bli en till film om hanibal , så jag tror att den dära lilla killen kommer bli kanibal tillsamans med hanibal , den måste jag se. Men jag tyckte att När lammen tystnar var bättre än hanibal , aja. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska leta upp kläder om jag ska ha ikväll , ska nämligen på nån fest med mamma och pappa , hos våra grannar ,det ska typ komma jätte mycket folk , nägra i min ålder iallafall , dom ska typ ha nån giutar hero tävling ,haha och jag som bara kan spela på easy... Men det ska bli kul , så lägger upp bild sen på vad det blir för nått ikväll och kankse en dagens outfit.

vem bär den bäst ?


Jag hatar att hacka lök ,man ser helt grått!


Ta vara på dina bästavänner..

.. för en dag höll jag på att förlora tre.

kär i sötsaker

Idag kände jag att det kommer bli ett likadant år som förra , förutom med betyg nu , annars är allt fan lika,fy vad tråkigt..
Iaf, på hemkunskapen så bakade vi bröd , då bakade jag nån nyttig bulle typ , den såg ut som en tutte tyckte agnes bara för att jag hade "puffat" upp en bit på brödet så att jag skulle känna igen att det var mitt bröd i ugnen . Men det blev visst en tutte . Aja, vi hade idrott oxå , vi hoppade höjdhopp , hoppade verkligen jätte dåligt ! Klarade bara 105 cm , men det bästa jag har hoppat är 115 cm , besviken på mig själv.. Just nu så gör jag inget speciellt, äter kladdkaka fråg igår , asså jag är typ beroende av sötsaker eller nått ! Jobbigt, men då har jag hört att man ska dricka vtten isf för saft och annat , men det är det att vatten inte är gott ,aja.. Har ni något tips på vad jag kan blogga om ? puss :)


förlåt för dåligt bloggande idag

ja förlåt, men räkta inte med att jag kommer blogga så mycket nu när det är skola, men det kommer nog vara några inlägg / dag. Idag har jag iallafall varit i skolan som började med no . Då fick vi reda på att vi sak dissikera ettf åröga nästa vecka, bläää ! Men iaf,efter skolan så åkte jag och michaela till vällingby ,då såg vi maria och emil , oooh ! ;D
Så nu har jag klippt lugg !Lägger upp bild senare tror jag , men just nu håller jag på att baka kladdkaka åt min mamma för hon ska typ ha med en kaka till hennes jobb för nått jag vet inte vad :) Så ska gå och kolla om den är klar nu,puss !

ska malin skaffa lugg ?


kladdkaka - recept

Ingredienser :

12-16 port
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
florsocker

Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt

Gör så här :

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.





hej alla sötnosar !

Just nu sitter jag och väntar på att kladdkakan ska bli klar , blev så supersugen när jag såg emmas (sommarfreak.blogg) kladdkaka , mums vad detär gott , höll nästan bara på att dö när jag åk av smeten bara. Nu är det 5 min kvar tills jag ska ta ut den , lägger upp receptet på kladdkaka o en bild från min kladdkaka , och den kanske inte ser så bra ut ,för det här är första gången jag bakar något SJÄLV. Det är sant ! har aldrig nånsin bakat nånting själv ! Men nu måste jag springa så syns vi sen !

tredje skoldagen

Dagen har varit helt okej,det är bara lite ovant med att gå upp så tidigt och sen gå till skolan. Idag så skulle vi vara i grupper i klassen , jag blev ensam tjej med terno jesper och robin. Alla fick ett papper på uppgifter vi skulle göra,tex att räkna alla fönster i högstadiet byggnaden , hämta ett kilo kottar, fläta ett grässtrå  och massa andra konstiga saker . Dom som vann var amandas grupp ,dom vann en påse med nappar , och då trodde typ Jocke at han skulle få alla , han bah stod o käkade o amanda fickinga även fast hon var med i gruppen :S tycker inte om han så värst..
sen så blev det lunch och det var fiskbullar,blää..
På sista "lektionen" fick vi nån bok som vi skulle skriva om massa saker om sig själv , typ vad man vill jobba med när man blir stor och massa personliga saker om sig.
 Efter skolan cyklade jag och Michaela till min farmor och farfar , och skulle hällsa på Morgan , men då var ingen hemma , och han typ skällde o skrek för han var typ rädd och min nyckel funkade typ inte till deras dörr för dom hade typ bytt lås eller nått , så fick ringa mamma så hon kom med nyckel så kom vi in o han var jätte rädd. Men sen blev det bättre,vi stannade där tills min farfar kom så sa han att han ska byta nyckel åt mig. Så åkte jag hem och värmde lite mat från Baan thai ,mums ! jag älskar det stället .
Lämna en komentar så skulle det vara kul :)

när man inte har nått att göra..

.. så kan man klippa ut en gamal bild på sig själv ,(bara ansiktet) och så kan man ta en skolkatalog tex ,och sätta sitt ansikte för någon annans ,jag lovar ,det är fakitkst skit kul ! Agnes hade gjort det , o här får ni några bilder hur det blev,







bilder från idag


 en väldigt konstig bild på mig, jag skulle låtsas att jag börjat gymnasiet.. (?)


en liten agnes fastklistrad på zac ;S


Therese fyller 14 idag !


Amanda och morgan.


Malin och Morgan

glass och guitarhero

saken vi pratade om i skolan var typ bara om personliga saker o lära oss nya regler i skolan för vi har ny rektor, har hört att han ska vara bög,men det har jag inget emot ! Efter vi pratat så gick jag o agnes hem till henne och gjorde tortelini. Vi åt , sen cyklade vi tillbaka till skolan ,där var Amanda , och vi tre cyklade till spånga c och köpte glass, i såndär packning ,sen cyklade vi dit där vid lidl och satte oss i en gunga,men vi åt inte upp alla glass , så slängde lite kvar. Vi cyklade till amanda och spelade guitar hero . Jag behövde åka hem sen o käka,som jag inte gjorde sen,för pappa hade missförstått mamma :S


wannahaves

  

snart trampar jag iväg till skolan

Har nyss plattat håret och klätt på mig . Sen vid 11.30 ska jag vara i skolan med agnes , det är 2 & 2 man ska prata med de nya mentorerna . Vi skulle tydligen bara prata i 20 minuter , sen slutar vi , sjukt va ? Tycker det verkar onödigt att ens åka till skolan för att prata med dom i 20 min . Och jag kännde redan från början dom började prata igår att jag inte kommer att gilla dom här två. nej ,jag vill ha tillbaka dom andra..  ivarjefall ,efter skolan ska jag kankse vara med Agnes tror jag. För att inga andra verkar kunna.
Jag skulle oxå vara med att spela en elit match med 93orna , men igår på träningen så kände jag av min knäskada och så vrickade jag till foten ,så det blir ingen match för mig tyvärr.


dagens tips -sunsilk

Är du blond , svarthårig eller rödhårig ? Då kanske du inte är så intresserad av det här , men alla får läsa såklart !
Tänkte tipsa om Sunsilk Deeply Brunette , den framhäver den bruna färgen och ger mer glans. Den passar för slingat,färgat eller naturligt brunt hår, det finns förstås Sunsilk för blonda och rödhåriga,tyvärr har jag inte sett nån för svarthåriga,men det kankse finns. Som de flesta vet är jag blond/ljus rödhårig egentligen ,men har färgat mörkbrunt hår , och innan jag hade börjat använda sunsilk så "rann" min bruna färg ur på typ en månad, men efter jag börjat använda sunsilk så sitter faktiskt färgen kvar o mitt hår ser nytt och fräscht ut (enligt mig) ,men jag har ju självklart en blondutväxt som är lite jobbig, det är därför jag får färga om mitt hår så ofta . Men det här var mitt tips för idag, hoppas ni blev nöjda !



många nyheter..

.. fick hela klassen reda på idag,första dagen. Alla mentorer till klassen har "slutat" Charlotte tog över sjuorna, Birgitta hade fårr bröstcancer i början av sommaren och behövdes opereras , så hon kommer tillbaka om ett åt eller någor sånt. Och den absoluta bästa läraren ,Kerstin kom in nån slags "klass" ,hon hade sökt in på något, för hon ville skriva och sånt, författar sak. Och den utbildningen skulle ta två år , så henne får vi inte ha längre. Så vi fick två nya kommer inte ihåg namnet på den ena , och katarina .. blä , gillar ingen av dom . Sjukt dumt att Kerstin slutar , blir fan nästan ledsen , hon var som sagt den bästa läraren i hela skolan . Efter att vi gårr igenom schemat så fick vi piggelin ,mums! det är min favorit glass, så när inga såg tog jag några till , åt tre.. :$ smaskigt. Aja,sen åkte jag och michaela hem till henne för att vi skulle till vällingby, men då hade inte hon någon bussremsa ,så åkte med maria ist , i vällingby träffade vi Maija Nesli och Natta ,vi åt lite,jag köpte nytt smink . Behövde nämnligen för mitt var slut. Och nu är jag hemma och väntar på att åka till träningen , usch det är fys idag.. aja,ha det bra!

dagens outfit


"jacka" - gina tricot
linne - bik bok
halsband - glitter
jeans - gina jeans
skor- dinsko
Jag körde på det nya kläderna från igår, kände för att ha en liten annan stil än vad jag brukar ha.

godmorgon sötnosar

Klockan är bara 20 i åtta ,men jag kan inte somna om , och endå så börjar jag halv ett idag . Men då har jag ju lite,eller mycket tid på mig att bestämma vad jag ska ha på mig . Jag har aldigt varit speciellt trött första dagarna i skolan , tycker det är så kul att komma tillbaka till skolan och träffa sina vänner , som man inte sett på hela sommaren , iaf vissa.  De första dagarna i skolan är det inget arbete,det är mera att bara hänga med klassen ,typ . Så var det för oss när vi började i 7an iaf. Men nu ska jag nog gå och ta en ostmacka och lite te. Ni får ha en bra dag och alla andra som börjar skolan idag, lycka till !

Skolstart

Imorgon börjar allvaret , skolan börjar . Med tanke på att jag börjar åttan så får ju jag dels betyg nu ,så det blir större press på mig . Deeutom så suger jag , verkligen suger stenhårt på matte . Så jag måste gå på extra matte efter skolan , eftersom att matte är ett av de fem huvudämnerna :
Matte
SO
NO
svenska
engelska
så låt allvaret börja som man säger,usch, det här sommarlovet har varit allt för kort ! Men jaja.
Och nu måste jag verkligen fokusera på skolan , inte bara tänka på kompisar , killar och ha roligt. Får verkligen nån slags ångest över hela skolsaken . Dessutom blir jag alltid så jävla trött efter typ 2 lektioner, och jag har verkligen svårt att fokusera . Och nu ska jag avslöja en hemlighet, jag har synfel på mina ögon , är tydligen "långsynt" vilken betyder att jag ser bra från långt håll men dåligt från nära , och måste använda glasögon för det ,och linser får jag inte änvända ännu för att måste vänja mina ögon med att se olika. Men jag använder inte dom ,för skulle verkligen bli så mobbad och bli kallad tönt osv. Och att jag har dålig syn påverkar min koncentration som påverkar att jag inte lär mig något. Men jag vägrar att använda glasögon, jaja , det var allt för mig , ha en bra kväll !

tips - Hair repair hårinpakning

Den är verkligen den prisvärdaste hårinpackningen nånsin faktiskt , den kostar runt 30 kr . Luktar otroligt gott , jordgubb.
Jag använder den ca 2-3 ggr i veckan .
Gör såhär : Tvätta håret , marssera in inpackninen och låt den verka i ca 20 minuter , det blir bäst resultat så.
Håret blir glänsigt , skönt och känns verkligen super frächt !
Den här hårinpackningen är suverän om du har skadat ditt hår vid blekning, bästa tipset , jag lovar ! Om man är överkänslig så prova vid ett litet mindre parti och en kortare sund första gången du använder den . Mitt tips till er.


min dag..

började med en snabb frukost , sen fixade jag mig lite , och min foundation har tagit slut ! Eller jag har pyttelite kvar i en gamal med fel färg , så imorn efter skolan , (första dan imorn i skolan ju..) så tror jag att jag åker upp till vällingby och köper en ny , ivarjefall . Jag tog på mig lite smink iaf , så cyklade jag över till farmor och farfar , och lilla Morgan såklart ! Han har blivit jätte stor faktiskt , inte sett han på nån vecka och ändå har han vuxit hur mycket som helst . Satt och lekte lite med han ett tag , men han biter så jävla hårt så måste nästan ha handskar när man är där. Aja , sen somnade han på min mage och lyfte ner han i hans korg och fortsatte att sova , då passade jag ocg farmor på att åka till vällingby , hon hade ju lovat mig att få köpa lite kläder , ja inköpen ser ni i inlägget under . Sen åkte vi hem , och då var morgan vaken , usch vad jag har bitmärken på hela armarna . Sen så behövde jag cykla hem och ta något att äta, hade inte ätit sen frukosten . Sen när jag kom in i mitt rum upptäckte jag att det var en aning stökigt, så kankse ska ta och städa lite ? humm.. aja , vi får se . Lägger upp nån bild på mitt stökiga rum så får ni väll avgöra om jag ska städa eller inte.




Dagens inköp







tröja - H&m
halsband - glitter
"jacka" - Gina tricot
Linne - Bik Bok
Jeans - Gina Tricot

(klicka för större bilder)

The Voice

Först så möttes jag och maria och tog bussen till bromma . Hoppade på t-banan mot t-centralen och gick sedan därifrån till Kungsträdgården o jävlar vad mycket folk det var. Vi gick runt och virrade runt lite ,så mötte vi alexandra o belin . Sen träffade maria nån jag inte vet vem det var, trevligt ! Vi började gå mot där allt folk var, sen träffade maria nån gabbi ( du får ursäkta om jag stavar fel) Så gick vi tre in närmare scenen , inte för att vi kom så långt fram då men . Sen stod vi där och kollade på alla uppträdanden , och gud vad ont i ryggen jag fick , dessutom gick det inte att ringa , skicka sms eller ta emot samtal och sms , konstigt ! aja, sen när det var slut så gick vi och ställde oss bredvid nån resturang, då kom Steffi och Lovisa o hälsade . Vi gick mot gabbis mamma för hon skulle hem , sen när vi gick där så såg jag en kille som johanna träffade förra året på birka paradise , haha , tyckte jag var ganska kul för han kände inte igen mig . Iallafall , jag och Maria gick upp mot NK , där träffade vi Niklas och pantade täby magnus. Sen efter ett tag drog vi väll hem och när jag kom hem kollade jag på Madonnas konsert , itne så fullt kul men var inte så trött. Lägger upp några bilder , och jag glömde min kamera hemma ! Så blev typ inte alls några bilder , dom är tagna med mobilen ,så dåliga bilder.

     
  


asså helvete..

jag får inte tag på maria o vi ska åka till the voice ! ringt henne minnst 10 ggr snart och smsat typ 5 , ååååh !

måste skaffa nya kläder !

asså , jag vet att nu kommer säkert Michaela kommentera det här inlägget. Men jag måste , köpa nya kläder ! Mest varma , till hösten . Och jag vet att jag har typ lagt ner massa tusen på bara sommarkläder,men nu är ju den över och höstkollektionen har kommit in i nästan alla affärer, så måste verkligen köpa nya , för vill inte gå runt i klänningar och korta shorts i skolan direkt, det är en annan sak att gå runt med det på stranden. Och jag måste bara tillägga att jag älskar Gina tricots höstkollektion .  Vet att typ alla köper kläder därifrån,så alla går typ runt med samma kläder.  :
- koftor
- jeans
- "jackor"
-och allmänt mjuka varma mysiga tröjor..

det är de jag behöver nu till hösten . Så imorgon ska kankse min farmor ta med mig nånstans så jag får köpa massa kläder ! Men jag hata att shoppa upp andras pengar,får så dåligt samvete , men det var farmor som frågade .
Någon som vet nån bra affär som är prisvärt och har snygga kläder ?

grattis

Grattis Madonna , 50 år nu.

godmorgon !

Vaknade nyss och är lite små trött , idag blir nog planerna att åka in till The voice , när det nu börjar.. aja . Jag har inte så mycket att skriva just nu eftersom att det inte hänt så mcyket under tiden jag sovit liksom . Men om ni ska på The voice så skriv eller ring mig , kankse kan träffas då (?) :) Lämna en komentar så skulle det vara gulligt.

0-1

Så ,nu har jag kommit hem från matchen , vi torskade med 0-1 mot bo -93. Alltså , dom är 3 av stockholms bästa lag ,så känner mig ganska stolt över insatsen . Hela laget var sjukt bra . Men vi hade bara en avbytare , så man fick typ bara sitta o vila i 20 sekunder ,för mig iaf . sen var det bara att gå ut och spela igen , och efter fick jag så sjukt ont o magen . Aja , orkar inte klaga, snart ska jag äta middag och se på tv . Ha en bra kväll !

Jag älskar fotboll.

ja, det är en helt underbar känsla att få springa , bara springa så snabbt man kan , för att jaga någonting man vill ha . Man kan få ut så mycket känslor inom fotboll .  Skjuta så hårt på bollen så man får ut sig all ilska.  När det blir mål , så lycklig man blir, bara skriker av glädje . Men det bästa av allt ,det är en lag sport . Ingen får mest beröm , alla får lika mycket, för utan alla så skulle det ju inte vara något lag , inte nån lagsport ,alla är delaktiga. Det är det jag gillar mest.
Jag älskar fotboll.

tips

Har du någon gång tänkt på hur mycket pengar du lägger ner på skönhetsprodukter såsom
ansiktsmasker, fuktcréme, hudlotion eller stylingprodukter för håret?
Du kan komma billigare undan med minst lika bra, om inte hälsosammare, resultat utan
färgämnen och konserveringsmedel. Har du en frukt, eller kanske en grönsak över?
Då är det bara att använda fantasin. Mosa en lämplig frukt och du har en återfuktande
ansiktsmask!





Djuprengörande asiktsmask:

1 avokado,
½ msk vetekli

1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!


Återfuktande:

1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.



sluta eller fortsätta?

Jag vet inte riktigt om jag vill , men om det inte blir några komentarer så slutar jag nog blogga ett tag.  Men vi får se hur länge jag fortsätter , jag pallar inte skriva om hur det var på ung igår,och jag har inga bilder heller . Idag ska jag ha elit match senare ikväll , under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Ung08 idag

Ska åka till ung med Michaela , sen så ska jag kankse träffa låt folk dära , kul ! :) Tar nog med kameran den här gången , blev inte så mycket bilder från i måndags. Jag hoppade oxå över min träning ikväll som börjar vid halv 7, för har tränat för mycket, ont i höfterna,vaden och i fötterna , överansträngt mig,men på fredag har jag elit match mot Bo . Jag hoppade oxå över en 95 match på lördag morgon , det är ju The Voice ,så vill inte missa det. Och btw , det är jävligt tråkigt att skriva blogg när man inte får några komentarer , så kankse slutar blogga .


Nu kan jag uppdatera er !

Kom precis hem från träningen ,men den gick galant , men innan träningen var ju jag på bio med Maria ,vi såg Batman. Den var ju ruggigt bra,men blev typ skit rädd ett antal gånger, tex när den dära döda gubben smällde rakt in i fönstret , usch.. Aja, men den var bra ! Sen kom jag hem,käkade , träning,dusch, snart middag. Och imorn ska jag till ung08 med Michaela ! yeey , aja ha det bra !


ÄNDRADE PLANER !

DET ÄR BATMAN SOM GÄLLER ! haha , pallar typ inte sitta 2 timmar o kolla en bio , men vi kollar på den iaf ! Joina ? (:

kung fu panda idag

japp, jag skulle egentligen åkt med micahela till vällingby ,men hon ville inte sen . Så åker och ser bio , kung fu panda med Maria istället . Det blir kul , ska kolla på skor oxå , eftersom att mina andra inte passade  , sen har jag träning lite senare ikväll , så bloggar mera sen , ha det bra.

snabbt inlägg

Hejhej ! jag har lite bråttom för ser en film o det är reklam nu ,men min dag på ung08 var jätte bra , kommer lägga in en video sen när marai fick gå upp på scen . Men det var nån tävling eller nått, jag och Michaela fick upp henne på scen. Sen hade jag ju match mot hässelby  ,det blev 3-1 till oss , så nu har vi 13  poäng i erikscupen . Lägger in typ nån bild från idag.
 
Maria på scen o alex moreno
ha det bra,ska se filmen igen nu ,puss ! :)

snabbt inlägg

Jag måste verkligen gå till Michaela nu ! Sen möter vi upp maria ,men dom bor ju grannar, så jaja.. Men vi åker nog från spånga tror jag (?) eller kanske  bromma , aja , vet inte . Men jag lägger upp bilder osv sen när jag kommer hem , om det nu blir några ens ! Men ska försöka att ta lite bilder ! Om nån annan ska till ung08 ,ring mig då ! :) Ha en bra dag, o juste,jag har match sen ikväll i hässelby, så skriver kansek itne på en gång när jag kommer hem ,kanske efter matchen, ses pussar !

sista inlägget för ikväll

Nu ska jag gå upp o se slutet på "ett herrans liv" med filip o fredrik , det var riktigt roligt , även om det är Göran pärsson  (eller hur det stavas) som är med. Sen är det sex and the city , efter det ska jag gå och lägga mig för det blir att gå upp 9 imorn , för vid 11 ska jag maria o michaela dra till ung08 , så ha en trevlig fortsatt kväll ! godnatt eller ja , godnatt !

någon mer som ska till ung08 imorn ?

kom precis ut ur duschen , verkligen skit varmt idag , blev hur svettig som helst, skönt med en svalkande dusch. Ska gå och göra en kopp te snart, super sugen på det ,mumms ! Någon mer som ska till ung08 imorn ?

tidsfördriv

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har  fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

-----------
Total : 22

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


dagens inköp

 
blev några tejprullar , alltså till fotbollsstrumporna om ni kanske inte förstod det , och sen ett par träningsshorts,men dom pallar jag inta lägga upp på bild :)
Ska käka strax o sen åka o ha träning, ha så trevligt !

Dagens outfit

 
långärmad tröja - h&m
"kofta" - lindex
jeans - gina
skor - dinsko

vad ska jag hitta på idag då ..?

humm... Jag tror att jag ska åka upp till vällingby och köpa träningsshorts , för mina försvann helt mystiskt , och sen ska jag nog köpa de nya byxorna som spånga fått in , det blir nog bra ! Men ska tigga åt mig lite pengar av mamma , för jag vill inte lägga ner mina egna pengar på fotbollskläder, det får allt hon betala :$ Och juste,har ju träning idag ! Men jag vill inte säga vart o så , eftersom att den dära snubben ska våldta mig o sen ge mig pengar, men det kallar inte jag våldtäkt .. ;S , inte för att jag tror det händer när jag är med alla andra ,men iallafall , you never know.

dåligt bloggande

ja,ni får ursäkta mitt dåliga bloggande igår , jag skulle ju lägga upp på dagens outfit och inköpen o hejfaderittan , men så blev det ju inte , Men jag har knappt varit hemma , drog ju till stan med maria , sen ham o käka , sen direkt till maria igen för vi skulle se på film o ha myskväll hos henne, The Holiday såg vi. Fast först loggade vi in på msn , o gud vad kul vi hade ,haha ,aja pallar inte förklara för långt. Sen satt vi o kollade på filmen , jag fick sitta i marias pappa pelles massagestol sak , den är dödsskön ! aja , efter halva filmen blev jag typ skit sugen på godis haha , så vi gick ut till cyklarna , o det bara vräkte ner regn ! Men jag ville ha godis , så vi åkte iaf , men fick låna regnjacka . Vi cyklade till spångafolkan ,sen tillbaka o kollad epå film igen , efter ett tag kom anna och hennes kompisar, anna är marias syrra om ni nu måste få veta det , dom kollade lite på filmen med oss , sen behövde jag dra hem, kollade på tv i en timme kanske när jag kom hem , sen  gick jag o läste min bok , så ja ,somnade jag . Och där har ni förklaringen varför jag inte bloggade något igår. Men nu tänkte jag lägga upp inköpet från igår ,det blev ett par skor , aja..
 

stan idag typ .

Men maria är typ lite sjuk o seg , men jag väntar.. Vi ska väll bara gå runt,ta det lungt, ingen aning varför vi åker dit,men jag ska iaf kolla på skor o jeans tror jag . Vi ska gå på något fik oxå. Kan kankse ta med mig kameran , vet inte om jag orkar, för har typ jätte ont i ögat,det är nått konstigt, kommer inte ihåg vad det heter,men ont gör det iallafall ,varje gång man blinkar,vilket är väldigt ofta , men ha det bra så skrive rjag mer sen !

morsning korsning

Jag vet verkligen alsolut inte vad jag ska göra idag , jag är typ värsta shopping humöret ,men ingen kan typ , typiskt.. Och jag pallar inte hålla på med mitt rum idag, skrev ju att jag ska göra om. Och mamma kan jag typ inte dra med mig, för hon har ont i ryggen . Tänkte köpa ett par skor o jeans kankse , lägger nog upp dagens outfit sen . får se..

godnatt bloggen

är så trött just nu , för gick typ upp halv nio när jag somnade vid typ 1 . Så jag bloggar mera imorn , ni får ha det så bra så ses vi , natti natti !

attsiken !

tusan , nu ligger vi 3a ! men vi får väll komma ikapp !



i like it !


vad tycks ?

vad tycker ni om min nya stilmall ,bättre eller sämre ?

0-0

ja, 0-0 blev det i matchen mot aspudden , spånga hade matchen hela matchen , men i slutet blev vi nog ganska trötta , men det var våran första match sen uppehållet , och det var i elit , så det är lite svårare. sen när det var 5-10 min kvar av matchen blåste dommarn av mig från planen eftersom att jag har nytt hål i örat , så.. men i värsta fall får jag ta ut den o den får läka igen , tänker inte sluta spela boll. Men nu är det Hässelby-matchen som väntar ! På tisdag i hässelby nånstans . Ha de bra.

bilder från igår

från dagen med michaela

 
jag och michaela tog liten fika på pallas cafe


söta michaela

Och från kvällen



blev bara de här bilderna , pallar inte ladda upp mera.

och nu ska jag gå och byta om till matchkläder , har match typ vid halv 12 o så.. hadet bra.

är hos maria och..

käkar godis ! Och bara typ , njuter (?) , jaja .. Vi har varit ute och träffat simon , även fast vi inte hade det så roligt kankse , men lägger upp lite bilder när jag kommer hem .

äntligen fick jag träffa michaela !

Blev så superduper glad när jag såg michaela så jag hoppade till , det var nog den absoluta bästa dagen med henne ! Vi gick runt o vällingby o skrotade lite , hade verkligen super kul !Jag köpte en parfym och nagellack , lägger ut bilder senare för maria ska komma hit snart och vi ska käka lite,sen ska vi dra ut , om nån vill ses är det ju bara o ringa om du har mitt nummer ! Ha en bra kväll ,för det ska jag ha!

080808

Grattis alla stockholmare ,våran dag idag eller (?) ;O

ändrade planer

ja ändrade planer , det blir inget stan idag med 080808 grejen ! Jag och michaela åker till vällingby istället , men är så trött nu , gick o la mig ca 3 eftersom att jag var uppe o smsade och läste en bok. Igår var nog natten som var den mest lyckligaste och mest olyckligaste , jag pallar inte skriva vad det handlar om,haha. O juste , nån som vet v em [email protected] är ? för den ska tydligen komma och våldta mig när jag är på nästa träning tydligen. Aja , ni kan ju få se själva (?)
Gustav säger:
skit ful mage va leker du fjortis
malin, säger:
men gud vad jag bryr mig.
Gustav säger:
men gud vad jag bryr mig.
Gustav säger:
jag har hört en kille han kalla dig slyna
malin, säger:
jaså det har du , och jag bryr mig fortfarande inte.
Gustav säger:
DU ÄR STÖRSTA SLYNAN !!!
malin, säger:
okej :)
Gustav säger:
aa jävla höra
Gustav säger:
hora*
malin, säger:
a men gud vad ledsen jag blir lilla du !
Gustav säger:
haha din slyna jag e 15 din hora jag vet att du bor i solna
Gustav säger:
jag ska våldta dig
Gustav säger:
vänta bara
malin, säger:
gör de du .
Gustav säger:
mena spånga
malin, säger:
jaså du
Gustav säger:
aa
Gustav säger:
hora
Gustav säger:
imårron ska jag våldta dig
Gustav säger:
jag vet att du brukar komma på spångas träningar
malin, säger:
jaha ?
Gustav säger:
vill du ha en 1000 lapp för att knulla?
malin, säger:
men snälla..
malin, säger:
o du ska vara 15.
Gustav säger:
vad
Gustav säger:
SLYNA SVARA !!!
Gustav säger:
VILL DU
Gustav har precis skickat dig en vibb.
Gustav säger:
slyna
Gustav säger:
svara

Aja , ha en bra dag,

hemma !

Nu har jag varit hemma ett tag,  hunnit duscha och ärir middag, tacos ,mumms ! Vi äter det nästan varje vecka , älskar det ! Just nu gör jag inte så mycket , kollar lite bloggar , msn och facebook. Och juste ,om jag inte sagt det så funkar mottagningen här hemma suveränt , så det är bara att smsa om du har mitt nummer ! :) Senare ikväll blir det nog att kolla på sex and the city , det har blivit en vana liksom . Men nu får nu ha en fortsatt trevlig helg .
Och juste, nån som ska in till stan imorn ? 080808

snart träning ..

.. igen . Det blir lika roligt tror jag (?) , drack nyss lite kaffe för att jag ska bli mera pigg , man blir ju det av kaffe , dessutom är det gott . Träningen är på gläntan från halv sju till åtta. Måste gå och byta om snart ,så ni får ha det så bra !



dagens outfit


Henri Lloyd

tröja gina tricot
jeans cheap monday


och resultatet på färgningen igår.

gomorgon

idag ska jag typ till nått ställe o köpa hundmat till hundarna , sen typ dra o köpa kaffebryggare o ikea sen ! Jag är verkligen jätte trött o inte på bra humör , så orkar inte skriva så mycket nu . Skriver mera sen.

-

så ,nu har jag kommit hem från träningen och ätit middag, på träningen så var det mest teknik , inte så mycket fys,tur det ! har sån jävla kondis så det inte är sant.. Men ivarjefall, nu ska jag gå upp så att mamma kan färga mitt hår ,ses !

snart träning

japp som sagt,snart är det träning . På gläntan de blir då kul , det är med 93orna men lika roligt för det .

lite saker blev det iaf..

..när jag var med mammsen i vällingby . Ingen väska blev det med hittade en ,men pallade inte slösa pengar för ah ,jag vet inte . Men när jag skulle gå till top shop med mamma träffade jag ebba emma anna & vendela :) Ingen lång träff med dom för att vill vara social med mamma och hon blev ganska ledsen igår osv. Så det var en "mor & dotter dag" idag .
Men lägger upp lite bilder på dagens inköp :
 
Tröja från gina tricot

 
Tröja från gina tricot

 
sandor / slash/ ida , har sett den på film men behövde bara läsa boken oxå.
nån annan bok som jag har ingen aning om vad den heter (?) aja , kolla själva.


hårfärg garnier mörkbrun , var så sjukt trött på den ljusa fula jag  har nu

Dagens outfit


kofta - gina tricot
jeans - cheap monday

vilken tycker ni ?


vällingby idag kankse ist ?

ja mamma sa att vi kankse skulle kunna åka upp till vällingby och shoppa lite kläder , inte gjort det på länge ,typ 3 veckor eller nått . Jag måste köpa en ny väska tror jag oxå , lite tröjor skulle sitta fint det med , men ikväll ska jag nog ut med maria o träffa simon ,men det ver meningen att träffa kevin,jag vet inte hur det blir får väll se ! :)


godmorgon

vaknade nyss och första saknen jag gjorde var att logga in på datan :) Idag ska jag tjata på mamma att åka till ikea för måste köpa massa saker , vädret är väll okej idag, men orkar inte skriva så mycket nu för är så trött ,vi hörs !

vby med maria

Ja äntligen åkte vi till vällingby, inga bilder från dagen men på det jag köpt, tänkte lägga upp bilder på det nu.


nått block från galerix 49:-


hårspray från h&m typ 36:-


bh från h&m 129:-



Halsband från ur & penn 25 :-

seg dag

ja jag kan väll lika gärna skriva nått inlägg,eftersom att maria är lite seg o hon skulle tydligen duscha nu oxå ..
Bara jag som tycker vädret är surt ? Kan ju knappt göra något ute ,har suttit vid datorn nästan hela dagen ,eller jo det har jag . Och dessutom så funkar inte min mobil i det hära skit vädret ! Täckningen funkar vare sig för mig mamma eller pappa , och alla vi har comviq, helt sjukt.. det står bara "endast nödsamtal" och fullt med täckning , men sen när det väl kommer upp "tele2 comviq" så har jag ingen täckning , slut på klagande , och någon som vet nått bra på tv ikväll igen ? Förutom sex and the city som jag redan vet. Ha det bra !

wanna haves

 

.-

http://kill.se/mwallander

Godmorgon ,

igår så gick det ju inte så mycket saker, eller jag såg väll lite csi , ett herrans liv, men det var då tårkigt , sen var det sex and the city ,love it ! :) Iallafall , jag vaknade typ nyss, sitter o dricker te o äter en ost macka medans jag är inne på msn och fejan. Idag är det ju inte så roligt väder, men jag ska nog till vällingby med maria . Skriver mer sen.

.-

Nu har jag precis kommit hem från träningen ,eller inte precis , har duschat med ,men träningen gick väll ganska lyckat , jag och Johanna cyklade dit lite tidigare för att lira boll , sen kom värsta stormen med regn , och vi blev helt genomblöta ,inte kul . Sen hade vi väll lite styreträning och sen vanlig teknik , match på slutet,men fick så ont i min knäskada ,men spelade iallafall . Sen kom jag hem och duschade lite , åt mat . Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll ,någon som vet nån bra film på tv ?

snabb update

Jag kom nyss hem från maria, slängde i mig två mackor och måste byta om till fotbollskläder ,blir alltid så stressad ! Aja ,ska möta johanna vid nån mack i spånga sen drar vi till spånga ip hallen o lira boll .

Morgon morgon

jusst nu sitter jag o kollar lite på garderober ,eftersom att jag ska tapetsera om mitt rum ,med typ brunt , så kan inte ha min gamla skit garderob :) , så kollar lite på ikeas , Men iaf,  idag vet jag inte vad jag ska göra, kankse vara med maria :D ,

vad tycks om den ? Jag vet inte riktigt , den kankse är för liten (?)

min dag..

.. blev att först klippa gräsmattan , sen så bestämde jag med Haydar att lira lite boll , det var trevligt , vi cyklade till hässelby , inte för att jag hittade direkt , men fick se hans lägenhet , nicenice, nu kan jag dra hem till han  ,om jag kommer ihåg vägen bara.. Aja , vi cyklade lite o pratade väll lite . Sen behövde jag dra hem halv 7 för att käka ´. Ikväll ska jag nog vara hemma o ta det lungt , för imornkväll ska jag kankse dra ut med några. aja , lägger ut en bild på haydar , baikfrån.. -.-

morgontrött

Hej ! jag är verkligen jätte trött , gick typ o la mig halv  4 för jag såg nån film , sen blev jag väckt av mamma typ vid 12 , så är ganska trött . Men iaf , gick upp åch tog en macka med smör , hade inget gott att ha på . Sen fixade jag mig lite . Och nu kom jag nyss in efter att ha klippt gräsmattan. Ikväll eller eftermiddag eller nått ska jag kankse träffa haydar, inte träffat han på super länge,det ska bli kul. Men nu ska jag leta efter lite kläder, hare bra.


blir så arg ..

på mig själv ! åh , så korkad som jag är råkade jag radera nästa alla bilder ! och jag orkade inte ladda upp alla igen o fixa , så jag raderade alla inläggen , förlåt , men åh ! Just såna här stunder vill jag verkligen bara skjuta huvet av mig, bli så irriterad på mig själv !

Florence Valentin - Pokerkväll i Vårby Gård


när jag åkte i bilen o lyssnade på agnes mp3 så blev jag kär i den hära låten.

..


Föresten så har jag tagit ett till hål i örat , vad tycks ?

börja blogga ?

ja jag funderar på att blogga igen , men vet fortfarande inte vad jag ska blogga om . Till att börja med så skriver jag nog bara om dagen , lite bilder kommer väll då o då .
Ja jag har som sagt vart på mitt landställe som ligger i småland , vetlanda . Min kompis Agnes var med ,vi hade riktigt rolig om man får säga det själv. Vi badade ,solade för det mesta , men vi åka in till centrum och shoppade lite , men jag var inte på shoppinghumör någon dag , men det blev en mascara och 3 örhängen .
Vi var på middag hos min vän Mattias som är 15 ,en riktigt schysst kille faktiskt , lite blyg kankse , men väldigt rolig ! Han har också en lillebror som är 13 och heter Johan . Han brukar jag inte vara så mycket med , men han är också helt okej . Marie, den äldsta av alla syskonen var hos hennes pojkvän Erik , så henne träffade vi inte. Men det  var riktigt mysigt , vi åt lite kräftor , sen efter fick vi nått smarrigt att Majny,mamman alltså. Efter vi hade ätit kollade vi lite på Bert , spelade nått roligt tvspel . Jag tror vi gick hem runt halv 2 . Det var helt kolsvart , inga lampor finns där ,så det var riktigt läskigt . Vi var också på en marknad/tivoli , det var roligt , men en karusell gjorde man sig verkligen illa av, inte roligt . Och det var så dyrt för en "åktur" , 30 kr ! Så istället för att åka mera köpte jag 9 örhängen , haha är lite galen i det . Sen åkte vi hem och kollade lite på tv . Och idag har jag kommit hem , dagen eller rättaresagt kvällen har gått åt till att packa upp alla saker. Skönt att få komma hem ,och till min säng ! Så skönt att få sova i sin egna säng. Lägger upp några bilder senare ikväll eller imorn , men det blir inte så många för batteriet i kameran la av typ på en gång.

RSS 2.0